IT-sikkerhed

IT-Sikkerhed

IT-sikkerhed er et område, der bør tages særdeles alvorligt – særligt i en tid, hvor virksomhedernes anvendelse og afhængighed af internettet og de direkte relaterede services er stigende. Udbredelse af nye services og løsninger (Cloud mm.) udgør en stigende trussel mod sikkerheden af virksomhedens kommunikation og data.

Den åbne forbindelse til internettet er i dag en nødvendighed for de fleste virksomheder, og derfor udsættes virksomhedens lokale netværk også for virus og diverse hackerangreb mm.

Det er selvfølgelige ikke kun internet relaterede faktorer, der skal tages hensyn til i forbindelse med en vurdering af virksomhedens IT-sikkerhed. Som udgangspunkt handler det om at beskytte mod alle eksterne såvel som interne faktorer, der er en trussel mod den viden og de processer som virksomhedens forretnings og dermed eksistensgrundlag er baseret på.

NÅR DET KRÆVER EN HACKER AT STOPPE EN HACKER

Hacker-angreb er svære at undgå fuldstændigt. Med en pro-aktiv indsats kan man dog minimere skaderne fra et eventuelt angreb og dermed minimere tab. Derfor oplever vi en stigende efterspørgsel på mere avancerede sikkerhedstjek og anbefaler ofte en penetrations-test, hvor vi med hackernes egne metoder tester virksomhedens forsvarsværker i praksis. Testen er en vigtig hjælp i kortlægningen af sårbarheder og giver helt konkret input til hvordan forretningskritisk infrastruktur og data bedst beskyttes, når uheldet rammer.

Uanset om jeres virksomhed ønsker et check af det nuværende IT-miljø eller om I har et akut problem er I velkomne til at kontakte os for nærmere information.

Hovmark Data har en it-sikkerhedskonsulent ansat også kendt som en ”White Hat hacker” eller ”Etisk hacker”, som arbejder i den gode sags tjeneste.

En ”White Hat hacker” forsøger at finde svaghederne i et IT-forsvar, så det kan styrkes til næste gang, nogen forsøger at snige sig under radaren og ind i IT-miljøet.

Når han arbejder dokumenterer han alt undervejs i modsætning til en ”Black Hat hacker”, der bare vil ind og ud så hurtigt som muligt med stor skade til følge.

Vi tilbyder blandt andet.:

  • Overvågning
  • Driftsaftaler
  • Sikkerhed iht. Persondataforordningen GDPR
  • Backup
  • Firewall
  • Antivirus
  • Patch Management

Vi hjælper gerne med rådgivning, design og implementering af enhver IT-løsning.

Ring eller mail om et uforpligtende møde, hvordan vi bedst kan hjælpe jeres virksomhed.