04-01-2024

Hovmarks Produkter

Hos Hovmark Data, har vi udarbejdet mange diverse applikationer for forskellige firmaer. Tourplanner er skam kun toppen af isbjerget af tekniske løsninger som Hovmark Data har udarbejdet.

Cranelog

Cranelog er en telemetriapplikation, dedikeret til kraner, der udfører deres operationer på vindmøllekonstruktioner udviklet af Hovmark Data. Med Cranelog kan Hovmark måle vinden, uanset hvor de forskellige vejrmålere er placeret i verden, og det indsamlede data gemmes i databaser til dokumentation af arbejdstiden.

De tre centrale komponenter af Cranelog er:

  • Dataloggere, som måler vinden og sender resultaterne til serverne.
  • Vindemåleudstyr, normalt en vindmåler der er allerede tilkoblet kranen.
  • En hjemmeside, der giver et overskueligt overblik over de indsamlede data.

Alt målte data overføres til vores server, hvor de kan ses via en webinterface. Gennem dette er det muligt for brugerne at få et overblik af deres krandata og dokumentation af vindforholdene vedrørende deres kran.

Vejrmålere

Vindmålere

I samarbejde med J2 Electronics og Lyster Wind har Hovmark Data udviklet vindmålere til kraner, hvor vinden kan måles og give et overblik via en webinterface, formelt kendt som Cranelog. Systemets primære funktion er beregnet til installation af vindturbiner, men dette er ikke en begrænsning. Det kan sagtens anvendes til andre arbejdsopgaver.

Regnmålere

Hos Hovmark Data har vi udarbejdet en regnmåler, der regelmæssigt anvendes af shippingvirksomheder og byggepladser. Ved hjælp af en vindmåler, kan udstyret måle, hvor meget det har regnet, samtidig registrere tidspunktet for hvornår det begyndte og sluttet med at regne. Ligeledes med vindmålerne, så kan brugerne logge ind og se data for at få et overblik af hvornår det har regnet og hvor længe det har varet.

Alt indsamlet data præsenteres i form af grafer.

Overvågningssystemer

Hos Hovmark har vi udviklet en overvågningsløsning hvor brugerne får et web-login til en central server, hvor de kan følge deres kameraer live eller se optagelser fra tidligere. Samtidigt får brugerne også mulighed for at vælge om der skal foretages konstant videooptagelse, eller om optagelserne kun skal aktiveres, når kameraerne registrerer nogen form for bevægelse. Derudover er det også muligt at udsende en alarm til mail, SMS eller et centralt alarmsystem, når konstateres bevægelser.

Portsystemer

Mange firmaer benytter et portsystem. Et portstyringssystem kan blandt andet bruges til at bestemme, hvem der har tilladelse til at komme ind, og hvornår de har lov til at træde ind i området. Dette er en velkendt og populær metode blandt transport- og engros firmaer.

Hos Hovmark, har vi udviklet løsninger, der giver brugerne mulighed for at styre adgangen fra et centralt sted, hvor der kan oprettes koder til enkelt brug, såsom ind- og udtræden en enkelt gang eller flere antal gange. Vores system er fleksibelt og kan tilpasses kundens behov og ønsker for at opnå den sikkerhed de ønsker for deres firma.