10-06-2016

Profil

Resultatorienterede IT-løsninger til intelligent transport

Hovmark Data startede i 1999, og har lige siden leveret IT løsninger til erhvervslivet med fokus på kvalitet og stabilitet, hvor vores kerneområder er IT, udvikling og Industri. Indenfor disse tilbyder vi specifikke løsninger til ethvert behov, hvor fortrolighed og behovsafstemning er en vigtig del af vores DNA.

For os er det ikke bare et spørgsmål om at tilbyde den sidste nye teknologi, men om at sikre at den også gavner jeres virksomhed, medarbejdere og kunder mest muligt. Med IT-løsninger fra Hovmark Data er I sikret brugervenlige løsninger, der mindsker jeres transportudgifter og løfter jeres serviceniveau.

 

//tourplanner.dk/wp-content/uploads/2019/12/tp7.jpg

Vores mission med Tourplanner

Vores mission er at sikre vores kunder får størst mulig gavn af den nyeste teknologi til intelligent transport.

I bookingmodulet opretter I jeres ordre/rutestop, der samtidigt ligger klar i Tourplanner. I kan også vælge at uploade ordrer/kørselsstop fra en Excel eller CSV. fil og med det samme beregnes de mest optimale ruter. I Tourplanner kan man ligeledes oprette flere køretøjer og selv definere, hvor og hvornår de skal starte og slutte. På den måde tages hensyn til tidspunkter, hvor kunderne ikke er hjemme. Læs gerne mere om de smarte og resultatorienterede løsninger her:

Lave omkostninger

Hos Hovmark data har vi bevidst valgt at holde vores omkostningsniveau på et minimum, så vi kan tilbyde vores løsninger billigst muligt. Vi bruger først og fremmest vores ressourcer på at udvikle softwaren og yde den bedste service til vores kunder.

Uafhængighed

Hos Hovmark Data ønsker vi at være uafhængige af leverandører, producenter mv. Vi modtager således ikke provision af de produkter, som vi anbefaler til vores kunder. Uafhængigheden sikrer, at jeres virksomhed får den mest fleksible og konkurrencedygtige løsning på markedet.