Service og Support

Service og Support

Helt tilbage fra starten har Service og support været en af hjørnestenene hos Hovmark Data. Vores kunder har igennem mere end 20 år købt deres IT-udstyr og Hardware hos os og løbende fået det opgraderet efter behov. Vi supporter og installerer både hos mindre og mellemstore virksomheder, hvor vi sammen med kunderne finder det rette behov.

Vi tilbyder opsætning af netværk, som bl.a. VPN mellem afdelinger eller hjem, trådløst og/eller kablet.

Når vi laver netværk sætter vi os ind i omgivelserne og arbejdsmiljøet, hvor vi bl.a. sørger for at udstyret skaleres til opgaven. Derudover tager vi også højde for sikkerheden med eksempelvis firewall og overvågning af netværket.

Vi har arbejdet med IP-telefoni siden 1990 og har de bedste forudsætninger for at kunne tilbyde erhvervsvirksomheder en komplet IP-kommunikations løsning.

IP-telefoni har mange fordele. Hos Hovmark Data laver vi  løsninger, der passer til kontor med funktionaliteter, som eksempelvis køer, viderestilling, ventemusik og meget mere.

Vi træder til efter behov og sørger for at den rette assistance altid er tilstede. Afhængigt af behovet for hjælp klarer vi det enten telefonisk eller koblet op via remote.

Kræver opgaven udkørsel, så yder vi også denne service, dog til en beskeden mere pris afhængig af hvor stor afstanden er.

Vi yder support på både Linux, Windows og Mac, klienter såvel som servere.