04-01-2024

Vi Tilbyder

Bag Tourplanner står et dedikeret team, der er klar til at udlevere de bedste IT-løsninger til deres kunder for at sikre dem den bedste mulige hverdag. Bag denne velkendte applikation er et team af specialister, der forstår alle kunders situation, sammensætte en kobling til hvordan IT-infrastrukturen bedste kan støtte kundernes udvikling og sikre dem succes i eksekveringen.

Hovmark Data er et IT-konsulentfirma, der er klar på at levere IT-løsninger til erhvervslivet med en højprioritet indenfor kvalitet, stabilitet og sikkerhed. Vores firma har sammensat en kampklar server, der kan modstå kriminelle IT-angreb, når de prøver at finde en vej ind i vores system.

Disse fordele udgør kun en del af en lang liste over, hvad Hovmark Data tilbyder deres kunder.

Hjemmeside & Mail

Hvis i lader os kodestærke udviklere hos Hovmark hoste jeres hjemmeside, sørger vi for oprettelsen, opsætningen og vedligeholdelsen af jeres website.

Flyt jeres domæne over til os, og I vil nyde samtlige fordele, såsom ubegrænset plads, trafik, et ubegrænset antal mails, samt førsteklasses dansk support, hvis I støder på nogle udfordringer. Læs mere på linket øverst (tryk på overskriften)

Service & Support

Siden vores begyndelse, har Service & Support været en af de største prioriteter hos Hovmark Data. Med 20 års erfaring i bagagen har Hovmark været i stand til hjælpe alle deres kunder, har købt deres IT-udstyr og Hardware hos os. Uanset om det er hos mindre eller mellemstore virksomheder, supporter og installerer vi for dem alle og sørger for, at vi finder det rette for vores kunder.

Vi tilbyder en bred vifte af elementer, som virksomheder kan drage nytte af. Dette inkluderer blandt andet VPN mellem afdelinger eller hjem, trådløst og/eller kablet.

Giv os et kald, så kan vi snakke videre om, hvordan Hovmark Data kan supporte dig firma. Læs videre på linket øverst (tryk på overskriften)

IT-Sikkerhed

IT-Sikkerhed er ekstremt vigtigt og bør tages alvorligt. I vores tid er virksomheder er afhængige af og anvender internettet dagligt. Internet spiller en stor rolle i firmaers infrastruktur. På grund af en stor udbredelse af nye services og løsninger, eks. Cloud, udgør der sig en stigende trussel mod virksomheders kommunikation og data.

Hos Hovmark Data, kan I kontakte os for at få tjekket jeres nuværende IT-miljø eller hvis i har et akut problem. Som anerkendt “White Hat Hacker,” vil vi arbejde for den gode sags tjeneste med enhver ressource i vores besiddelse. Læs videre på linket øverst (tryk på overskriften)

Datasikring

Hos Hovmark Datas hjælp behøver jeres firma ikke bekymre sig om at downloade backupprogrammer. Med vores hjælp, tager vi et komplet image, det vil sige. at vi hjælper med at kopiere hele jeres enhed, inklusive jeres programmer. Vi sørger for at jeres data er sikret.

Vi søger for hele installation for jer, og vi tager dagligt en kopi af jeres enhed. Den eneste opgave, I skal stå for, er at sørge for, at jeres enhed forbliver tændt. Resten tager vi os af. Vi har en lang liste med fordele, som vi tilbyder vores kunder, hvis vi håndterer deres datasikring. Læs videre på linket øverst (tryk på overskriften)

Driverservice

Lad Hovmark Data håndtere jeres driverservice. Driverservice-tachotransfer er en filhåndteringsløsning. Dette betyder, at den henter Tachograf filer i Webfleet Solutions og overfører dem til ITD. Ligegyldigt hvad i har valgt af Tachgraph Manager, hjælper vi med at kontrollerer jeres nye filer dagligt.

Læs videre på linket øverst (tryk på overskriften)

Overvågningslog

Hos Hovmark Data har vi specielt udviklet overvågningsapplikationer til at hjælpe transportfirmaer. Disse transport-specifikke løsninger kan nemlig hjælpe med at overvåge lastvognes position, retning, hastighed, temperatur og meget mere.

Vores system er udviklet til at opfange registrere specifikke ting, såsom om dørene er lukkede, tjekke temperaturen i lasten, se om traileren er tilsluttet vognen, og tjekke distancen, der er kørt på en tur. Vores system hjælper med at give et godt overblik over antallet af aktive trailere der er i brug samt også deres status.

Hvis jeres firma benytter lastvogne til transport, så ring til Hovmark Data så kan vores system hjælpe jer og jeres transport. Læs videre på linket øverst (tryk på overskriften)