10-06-2016

Om Hovmark Data

Resultatorienterede IT-løsninger til intelligent transport

Hovmark Data startede i 1999, og har lige siden leveret IT løsninger til erhvervslivet med fokus på kvalitet og stabilitet, hvor vores kerneområder er IT, udvikling og Industri. Indenfor disse tilbyder vi specifikke løsninger til ethvert behov, hvor fortrolighed og behovsafstemning er en vigtig del af vores DNA.

Derfor var det helt naturligt for os at gå ind i transportsektoren, hvor det oftest er tidskrævende at sætte sig ind i mange systemer og rapporter for at skabe et overblik. Her har vi hjulpet mange kunder ved at lave dataudtræk af de allervigtigste informationer for at styre sin forretning. For os er det ikke bare et spørgsmål om at tilbyde den sidste nye teknologi, men om at sikre at den gavner jeres virksomhed, medarbejdere og kunder mest muligt. Med IT-løsninger fra Hovmark Data er du sikret brugervenlige løsninger, der mindsker dine transportudgifter og løfter dit serviceniveau.

Hovmark Data har fokus på gode IT-løsninger ved at forstå vores kunders situation, lave koblingen til hvordan IT-Infrastrukturen bedst kan understøtte kundens behov og sikring af en stabil drift.

Vi arbejder indenfor:

Infrastruktur:                      Opsætning og overvågning af netværk med bl.a. VPN melemme afdelingerne og hjem.

IP-telefoni:                          Installation af komplette IP-kommunikations løsninger

Mail:                                   Microsoft Exhange, IBM/Lotus Notes,  m.m. med eget spamfilter, der filtrer indkommende mails, således du kun får det der er ønsket.

Support:                              Vi yder support på både Linux, Windows og Mac, klienter såvel som servere. Afhængig af behov kan vi klare det enten telefonisk eller koblet op via remote.

Backup:                               Vi klarer hele installationen for dig og tager kopi af de filer du ønsker eller også et komplet Image, således du ikke skal tænke på, om du har fået det hele med.

Sikkerhed:                           Løsninger inden for overvågning, netværk, antivirus, penetrationstestning, backup, kryptering, kodegennemgang, logning samt en begrænsning af netværket.

Dataopsamling:                  Dataopsamling, styring og regulering med sensorer, målehardware programmerbar software for at give effektive, fleksible og slagkraftige måleløsninger

Transportovervågning:      Specialudviklede løsninger inden for transportsektoren, så som tjekke om dørene er lukket, temperatur i lasten, tilsluttet trailer, kørt tur m.m.

Køre/hviletidslog:               Udtræk af kørehviletidsfiler for at simplificere lønkørsel.

Tachograf overførsel:         www.driverservice.dk automatisk daglig filoverførsel af fartskriver data

Cranelog:                            Vindmålings løsninger til Industrien på bl.a. vindmøller og kraner

Vognparkadministration:        API løsninger og udtræk af data imellem forskellige systemer

Lave omkostninger

I Multiflash har vi bevidst valgt at holde vores omkostninger på et minimum, så vi kan tilbyde vores løsninger billigst muligt. Vi bruger først og fremmest vores ressourcer på at udvikle softwaren og samtidig yde den bedste service til vores kunder.

Uafhængighed

I Multiflash A/S ønsker vi at være uafhængige af leverandører, producenter mv. Vi modtager således ikke provision af de produkter, som vi anbefaler til vores kunder. Uafhængigheden sikrer, at din virksomhed får den mest konkurrencedygtige løsning på markedet.