TimeHD

Billede af ur og kalender til illustration for TimeHD

Effektiv tidsregistrering med TimeHD

Fra den 1. juli 2024 blev det obligatorisk for arbejdsgivere at sikre, at medarbejdere kan registrere deres arbejdstid. TimeHD er udviklet for at gøre det nemt for virksomheder at overholde de nye regler og tilbyde en problemfri løsning. Med TimeHD kan medarbejdere nemt registrere deres arbejdstid fra start til slut ved hjælp af en brugervenlig app, der sikrer en enkel og intuitiv proces for alle parter.

Brugervenlighed og overskuelig tidsstyring

Systemet gør det muligt for medarbejderne at få et hurtigt overblik over deres arbejdstimer på daglig og ugentlig basis. Dette hjælper både medarbejdere med at holde styr på deres timer og arbejdsgivere med at sikre korrekt registrering og overholdelse af lovkrav. TimeHD gør det nemt for alle at registrere arbejdstid uden at tilføje unødvendig kompleksitet til hverdagen, hvilket øger effektiviteten.

Skalérbart system til enhver virksomhed

TimeHD er ikke kun til små virksomheder, men kan tilpasses enhver virksomheds behov, uanset størrelse eller branche. Systemet vokser sammen med din virksomhed og kan let integreres med eksisterende HR- og lønsystemer for at sikre en problemfri implementering. Denne fleksibilitet gør TimeHD til en langtidsholdbar løsning, der kan imødekomme virksomhedens skiftende behov over tid.

TimeHD – Sikkerhed og nem adgang til data

TimeHD kræver minimal vedligeholdelse fra arbejdsgivers side, og alle data gemmes sikkert på Hovmarks servere. Data kan tilgås fra enhver computer med internetforbindelse og kan eksporteres til Excel for yderligere analyse eller rapportering. Denne nemme adgang til data sikrer, at virksomheder har den nødvendige kontrol over deres tidsregistreringsprocesser og opfylder de kommende lovkrav.

Fleksibilitet og ekstra funktioner

Ud over standard tidsregistrering understøtter TimeHD også registrering af fravær, ferie og kørselsoplysninger for medarbejderne. Systemet giver besked ved tidsafvigelser og kan integreres med virksomhedens lønsystem for at forenkle administrationen. Vores applikation tilbyder eksport til forskellige formater, hvilket gør det til en komplet løsning for tidsregistrering og rapportering i enhver virksomhed.

Tilgængelighed på flere platforme

TimeHD kan tilgås fra både app og PC, og appen er tilgængelig i Apple App Store og Google Play. Dette sikrer, at medarbejdere altid kan registrere deres tid, uanset hvilken enhed de foretrækker at bruge. Med TimeHD er virksomheden sikret effektiv tidsregistrering, som gør det nemt at overholde lovgivningen fra 1. juli 2024 vedrørende tidsregistrering.

Læs mere om Hovmark Data og vores forskellige løsninger på vores hjemmeside www.hovmark.dk

Eller læs mere om Tourplanner, vores software til intelligent og tidsbesparende logistik og planlægning her www.tourplanner.dk