15-06-2016

Navigation

Kom på rette vej!

For virksomheder med kørende personale er der store besparelser at hente ved optimering med intelligent transport software. Multiflash A/S har netop lanceret ruteoptimerings softwaren MultiRoute, der kan integreres med forskellige navigationsløsninger.

Kort fortalt

Den intelligente transport software fra Multiflash A/S sikrer, at dit personale kører dagens stop i den mest optimale rækkefølge. Samtidig sikrer de indbyggede service-funktioner, at dine kunder holdes opdateret, alt imens der spares tid på administrationen

Således får du:

  • Op til 30 % færre kørte kilometer.
  • Tilfredse kunder
  • Mindre administration

MultiRoute Mobile

Navigations-applikationen MultiRoute Mobile er den oplagte integrationsløsning til MultiRoute. Smartphone-applikationen anvender den seneste opdatering af Google Maps, og navigerer dine køretøjer sikkert uden om trafikpropper, så leverancen er fremme til tiden.

Med MultiRoute Mobile får din virksomhed en fremtidssikret transportløsning. Den brugervenlige app sikrer optimeret transport. MultiRoute Mobile er en yderst velegnet løsning til mindre virksomheder, der ønsker hurtige besparelser og problemfri administration.

MultiRoute brugermanual (Android apllikation)

TomTom® PRO

Integration med TomTom® PRO, sikrer den mest avancerede løsning til transport optimering.

Såvel MultiRoute som Track & Trace fra Multiflash A/S er gnidningsløst integreret med TomTom® PRO. Vi kan derfor tilbyde den bedste optimering af en lang række arbejdsopgaver for virksomheder med kørende personale.

Kort fortalt betyder integration af transportløsninger fra Multiflash A/S og TomTom® PRO sikres din virksomhed, et:

  • Nemmere liv på vejen for dine chauffører
  • Bedre informeret administrativt beslutningsgrundlag

Læs mere om TomTom® PRO HER!

Hør mere

Kontakt os for en uforpligtende vurdering af potentialet for optimeringen af din virksomheds transport.

Eller

Bestil en demonstration og uddybende materiale HER!