11-05-2016

Ruteplanlægning

Levering til tiden!

Med MultiRoute får din virksomhed meget mere end optimeret ruteplanlægning. Den brugervenlige software giver, ud over store besparelser på kørselsafstande, også mulighed for at strukturere kørselsaktiviteterne efter jeres specifikke kriterier. Integration med MultiRoute Mobile eller Tom-Tom® fungerer gnidningsløst og giver dynamiske brugerflader, der sikrer konstant omstillingsevne i en travl hverdag.

Maksimal besparelse ved minimal indsats

MultiRoute er et webbaseret program til effektiv ruteplanlægning. Det populære program erstatter den manuelle ruteplanlægning og beregner af den mest optimale rute på baggrund af dine specifikke kriterier. De mange funktioner er tilmed yderst brugervenlige. Vores kunder oplever alt i alt at skulle køre færre kilometer på mindre tid med bedre kundeservice.

Vi sparer mindst 1 arbejdstime pr. bil om dagen ved planlægningen af dagens ruter med MultiRoute. De optimerede ruter giver en besparelse på op til 30 % i tids- og brændstofforbrug.

Ibis Tas
Ibis Tas Direktør i VNL VNL

Eksempel

Nedenfor er illustreret et eksempel på en besparelse fra en dansk offentlig institution.

Eksempel på en forbedring med MultiRoute

MultiRoute – enkel og fleksibel ruteoptimering

Når adresserne er importeret fra ordresystemet, vil programmet på få sekunder udregne og fordele opgaverne på bilerne, så ruten optimeres mest muligt. Ved ét enkelt klik overføres ruterne til chaufførernes TomTom®-navigationsenheder, og ruten kan nu påbegyndes.

Opstår der et behov for ændringer i løbet af dagen, kan ændringerne uden problemer overføres til chaufførens navigationsenhed. Med TomTom® har chaufførerne tilmed det fulde overblik over trafikinformationer i realtid. Således kan der styres uden om tæt trafik og tidsrammen kan overholdes.

Download kundecase: Johannes Fog

Ruteplanlægning efter dine kriterier

Inden ruten udregnes har du mulighed for at definere de variable, som programmet skal tage højde for.

Eksempelvis:

  • Acceptable tidsvinduer for levering
  • Tidsramme for hvert enkelt stop
  • Medarbejderes kvalifikationer
  • Særligt udstyr
  • Arbejdstider
  • Mødesteder
  • Prioriterede kunder/medarbejdere

Løftet serviceniveau

MultiRoute kalkulerer i forbindelse med ruteplanlægningen et ankomsttidspunkt til hvert enkelt stop. Derefter bliver modtageren automatisk underrettet om ankomsttidspunktet pr. e-mail. Når chaufføren senere nærmer sig, vil modtageren automatisk få tilsendt en sms med det helt nøjagtige ankomsttidspunkt. Ved at holde modtageren opdateret sikrer vi det højeste serviceniveau og tilfredse kunder.

Markante besparelser

Med flådestyrings- og ruteplanlægnings-systemet MultiRoute fra Multiflash A/S er din virksomheds transport fremtidssikret . Programmet reducerer den nødvendige indsats til det minimale, så du har bedre tid til andre opgaver.