18-07-2017

MultiApp – Stregkodescan

For at møde den stigende efterspørgsel tilbyder Multiflash nu et helt nyt modul til stregkodescan via kameraet i MultiApp. 

Den nye funktion kaldet CamScan fjerner behovet for eksterne scannere fuldstændigt. Den smarte software genkender automatisk stregkoderne uden du behøver tænke på skulle stille skarpt på stregkoden. Scannet foretages helt automatisk, når du bevæger kameraet hen over en eller flere stregkoder.

Scan app

MultiApp erstatter dyre enheder

MultiApp, der virker selv når telefonen er offline, giver mulighed for at samle mange funktioner i samme enhed.

Disponenten sender nemt den automatisk beregnede rute direkte til den enkelte chaufførs smartphone. Med ét enkelt klik er chaufføren på vej, og bliver automatisk navigeret igennem dagens rute i appen.

Til hver enkelt ordre har chaufføren mulighed for at lave et væld af registreringer. Om det er stregkodescan, billededokumentation, bemærkninger, kvittering for modtagelse eller andet - så kan det klares med MultiApp.

Stregkodescan med din smartphone kan nemt integreres med eksempelvis dit ERP-system og giver blandt andet mulighed for, at:

  • Scanne ved modtagelse .
  • Lagerscanne.
  • Scanne når køretøjet pakkes.
  • Scanne ved aflevering

Som noget helt nyt tilbyder Multiflash også kundespecifikke apps til bestilling af varer. Når kunden registrerer at beholdningen af en given vare er ved at være lav kan han med et enkelt scan sende en bestilling af samme vare afsted til leverandøren. 

Kontakt Multiflash og hør mere om hvordan MultiApp med den nye CamScan funktionalitet kan implementeres i din virksomhed.

 

App Multiflash